30. kesäkuuta 2014

Show after show after show...

Pahoittelen postausvälien pitenemisestä, ei vaan jotenkin saa aikaseksi päivittää tännekään oikeen mitään. Näyttelyitäkin on tälle aikavälille kertynyt muutamia, aloitetaan huhtikuusta.




Pitkästä aikaa olin mätsärituomarina Kauhajoen maatalousoppilaitoksen eläintenhoitajien opinnäytetyönään järjestämässä mätsärissä. Mulle oli annettu pienet aikuiset ja junior handlerit. Junnuissa oli 6 osallistujaa, joista 4 sijoitettiin ja mukava taso oli nuorilla esittäjillä. Loppujen lopuksi laitoin voittoon tytön kultaisennoutajan kanssa. Pieniäkin oli ilmottautunut ihan mukava määrä ja paljon kivoja koiria kävi kehässä! Sijoitusten päättäminen oli kyllä niin vaikeeta, että huhhuh. Sain kuin sainkin kuitenkin ne päätettyä ja päivä oli oikein onnistunut omasta orastavasta flunssasta sekä kylmästä tuulesta huolimatta. Kiitos tuomarikutsusta :)


Vaasa kv pidettiin huhtikuun lopussa ja vaikka alunperin ei pitänytkään lähteä, niin löysin itseni kuitenkin sunnuntaina kehästä asti :D Nöffit Bernoban Taivas Rajana NUO EH1 ja Bernoban Hiilijälki AVO H, silkki Maytime Saltnsugar PN-kehässä ilman sijoitusta ja fläteissä kennel Mei Danin kasvattajaryhmässä KAK2 KP.

© Saara Heikkinen 

















Seuraavana oltiin Tampereella. Kv:n puolella lauantaina kävin mukana olleen afgaanin (Kingsleah Muraco) kanssa kehässä tuloksena JUN ERI1 ja italianvinttikoira Nieninque Fast And Furious oli NUO H. Gööteissä avustin kasvattajaluokassa, jossa kennel Jaxonville taas kerran ROP-kasv.!

© Saara Heikkinen
Sunnuntaina oli suunta Kaupin vinttikoiraradalle Spanielien II-erkkariin. Cockereita oli muutama hihnan päässä.
Sugarvalley Midnight Aquarius NUO ERI2
Sugarvalley Midnight Aurora JUN ERI3
kennel Sugarvalley KAK2
Paisley's Time Will Show JÄLK1 KP BIS2-jälk

Safia Teuvan mätsärissä BIS1!


© Kaisu Marttila
Toukokuun lopussa oli vuorossa Tuurin kaikkien rotujen näyttely. Lauantaina mopsi Saradane's Absolutely Divine AVO H, keltainen tanskandoggi Edendane's Lily Of The Valley VAL ERI1 SA PN1 VSP, sininen tanskandoggi Doggimainen Kalevalan Ilmarine PU3 VASERT ja kennel Doggimainen 1 KP ROP-kasv.
Sunnuntaina piti vähän kiirusta. :D Labbis Bettyboop VET H, cockerit Sugarvalley Midnight Auriga JUN EH1, S. Midnight Aquarius NUO H, S. Midnight Aurora JUN EH2, S. Midnight Apus NUO EH3, kennel Sugarvalley KAK1, göötti Vinhallan Helmiäinen AVO H, russelit Jackobean Vicia Sylvatica JUN EH, Generation III di Quario Rondo PN3 ja kennel Jackobean KAK2 KP.






© Minna Savioja
Siirrytään kuun vaihteen Viron Voittajaan... Lauantaina olin voittajanäyttelyn puolella hihnan päässä seuraavat koirat: silkit Curiosity Stardust In Paws JUN EH, Safia VAL ERI3, bedlington Slioorin Blaze Of Glory VAL ERI1 SA PU2 SERT CACIB EE MVA&C.I.B, russeli Generation III di Quario Rondo PN2, gööteissä Jaxonville X-Tempore Vaan ROP-JUN, Jaxonville Sattuipa Somasti PN3 VACA->CACIB -> C.I.B, kennel Jaxonville ROP-Kasv ja pk kääpiömäyräkoira Aamuyön Zabaglione BIS-junnussa ilman sijaa. 
Sunnuntaina erkkarialueella kk mäyräkoira Majapuron Günter VET ERI1 SA PU3 ROP-& BIS5-vet ja russeli Generation III di Quario Rondo PN3.



© Sanna Kinnunen
Viimeisimpänä, muttei vähäisimpänä oli viime viikonloppuna ollut Porin kv Nakkilassa. Lauantai meni melkein hellesäässä vain turistina, joka on mulle nykypäivänä hyvin harvinaista herkkua! Sunnuntaina piti melkein kiirettä, pk. colliet Dispiritos Bazooka Joe AVO ERI1 SA PU2 SERT VACA, Dispiritos Karma Killer VAL ERI2 SA "PN5", göötti Handskes Lyckliga Lillan VAL ERI1 SA PN4, kennel Jaxonville ROP-Kasv, brasilianterrieri Beautiful Beast Barracuda VSP ja Damirazin Viidakon Valtiatar ryhmissä ilman sijoitusta.

Suuri kiitos kaikille, jotka ovat luottaneet koiransa käsiini!! Tästä on hyvä jatkaa kohti vuoden loppupuoliskoa, josta seuraavana on suunta Mäntsälän kaikkien rotujen näyttelyyn. :)

6 kommenttia:

  1. Saanko udella, että kuinka olet päässyt esittämään noita kaikkia koiria?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mira, ilo oli mun puolella ja mukavaa vaihtelua!
      Anonyymille; Sitä edesauttaa se, että on tuttuja ja kavereita koiranäyttelyissä, jotka pyytää ja suosittelee ja olen myös tarjonnut apuani Facebookissa. Taidot ratkasee ja olenhan entinen junior handler, joten kokemustakin on kertynyt.

      Poista
  2. Tallinnassakin avustit Jaxonville kasvattajaryhmässä ;-), kiitos siitäkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei sitä enää tässä tulospaljoudessa muistanutkaan ;) Ole hyvä vain!

      Poista
  3. Kiva blogi. Onko sulla silkkiterrieri? Jos on ja on ollut Pirjo Hjelmin tuomaroimana niin osaatko sanoa mitään Pirjo Hjelmistä?

    VastaaPoista